Yritys

Taimenelle ja lohelle vaappuja!
 
Oman yli kolmekymmentävuotta kestäneen kalastusharrastuksen myötä syntyi tarve ja innostus oman vaappumallin luomiseen. Asiaan on sittemmin vihkiydytty ajankanssa ja tunteella. Lopputuloksena laadukas ja hyvin kalastava MY-vaappu. Teen jatkuvaa kehitystyötä mallin, värien ja uinnin suhteen saadun palautteen, oman kalastuksen ja kokeilujen perusteella. Kaikki muutokset malliin ovat siis tarkkaan harkittuja ja taatusti testattuja ennenkuin tulevat myyntiin. Vuosittain MY-vaappu valmistaa myyntiin noin 200-400 kpl vaappuja.

MY-vaapussa on hyvä, hakeva ja herkkä uintiliike. Herkkyyden ansiosta sitä on helppo myös itse virittää mieleisekseen käyttötavasta ja -paikasta riippuen. Vaapun kalastavuushan on suurelta osin uintiliikkeestä kiinni, joten se on MY-vaapun valmistuksessa ja kehittelyssä otettu huomioon yhtenä tärkeimmistä asioista.

MY-vaapun värikartasta löytyy kaikille tuttuja klassikkovärejä usein maustettuna pienellä omaperäisyydellä ja täysin valmistajan omakehittelemiä väriyhdistelmiä. Lopputuloksessa näkyy aina vahvasti valmistajan oma näkemys ja huoliteltu viimeistely. MY-vaappu on mahdollista maalata myös asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Powered By OpenCart
MY-Vaappu © 2024